kind bellenblaas

Privacystatement

Peuter-Kleuterpraktijk Ellen Voogt respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Door uw persoonsgegevens op te geven op de website gaat u er mee akkoord dat de peuter-Kleuterpraktijk Ellen Voogt uw gegevens overeenkomstig dit Privacy Statement gebruikt.

Persoonsgegevens en onze dienstverlening
Wij gebruiken alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn gegeven door personen die onze website bezoeken. U kunt uw persoonsgegevens opgeven om informatie of diensten aan te vragen, om nieuwsbrieven te ontvangen, om u aan te melden voor een training of om producten aan te kopen.

Peuter-Kleuterpraktijk Ellen Voogt legt uw gegevens vast voor de uitvoering van uw opdracht. Uw gegevens kunnen door ons worden gebruikt om u te informeren over relevante producten en diensten. Indien u hier bezwaar tegen heeft of uw gegevens wilt corrigeren of opvragen, kunt u contact met ons opnemen. Peuter-Kleuterpraktijk Ellen Voogt verstrekt uw gegevens niet aan derden zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak.

Op de website kunt u links aantreffen naar websites van derden. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd draagt Peuter-Kleuterpraktijk Ellen Voogt geen verantwoordelijkheid voor de omgang met uw persoonsgegevens door deze derden. Lees hiervoor het privacy statement van de website die u bezoekt.

Als u meer wilt weten over de persoonsgegevens die wij verwerken om onze dienstverlening zo goed mogelijk uit te voeren, kunt u contact met ons opnemen via info@ peuter-kleuterpraktijk.nl

Wijziging van dit Privacy Statement
Peuter-Kleuterpraktijk Ellen Voogt behoudt zich het recht voor om dit Privacy Statement te wijzigen.

Dit Privacy Statement is voor het laatst gewijzigd in mei 2018.